Fredrikstad Bkl.-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Fredrikstad

Fredrikstad Bkl.-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

På den første søndagen i 2020 møter Fredrikstadjentene Byåsen hjemme i Kongstenhallen. Hjertelig velkommen til håndballfest 🙂

SØNDAG 5. JANUAR. KL.18:00
Her er Eiriks tanker før kampen: https://fredrikstadbk.no/2020/01/04/tronderne-inntar-kongstenhallen/

Eirik har jobbet godt med FBK jentene og det blir spennende om de kan ta frem råskapen og «sette tenna» i 3. plassen på tabellen. Byåsen ligger på en flott 3. plass og med 10 spilte kamper har de kun to tap. Henholdsvis mot Fana (24-23) helt i starten av oktober 2019, så mot Vipers i slutten av oktober (37-27). Byåsen starter året allerede med bortekamp på Hamar torsdag 2.01 mot Storhamar. Det blir en spennende kamp å følge med på.

Sist gang vi møtte Byåsen var Eirik, vår trønderske trener oppriktig skuffet etter nederlaget. Les hva Fredrikstad Blad skrev om kampen: «FBK møtte veggen i en nederlandsk målvakt, da de måtte returnere fra bortemøtet mot Byåsen med et tremåplstap. – Vi er litt for lite kyniske, konstaterer FBK-trener Eirik Haugdal (34) etter tapet i sin hjemby.

– Det er ikke det at vi ikke kommer til sjanser. Tross alt skaper vi 50 målsjanser og det i Trondheim. Vi setter 28 av dem, men kunne gjerne satt noen til, sier Haugdal. Laget var forberedt at Annick Lipman på gode dager kan være en keeper på aller øverste nivå. Det viste hun også, da hun periodevis tok frem den ene redningen etter den andre.»

https://www.f-b.no/fbk/sport/handball/keepergigant-stoppet-fbk-i-premieren-onsdagens-seriekamp-kan-bli-utsatt/s/5-59-1597235?fbclid=IwAR2KrSCuMygZgskJBmL7Z56MGxYko1giRozh6_0QRLiRpwNqE4RE6tDDEz8