Byggmester Håkon Hansen AS er med som GULLpartner inn i ny sesong – Fredrikstad

Byggmester Håkon Hansen AS er med som GULLpartner inn i ny sesong

Byggmester Håkon Hansen AS har støtte Fredrikstadjentene i mange år og det er ekstra gledelig at de har signert en ny avtale med klubben. Henda over hodet for fantastisk støtte !

Byggmester Håkon Hansen AS, tilbyr totalentrepriser, som gjør at du har minst mulig kontaktpersoner å forholde deg til i en nybygg- prosess. Les mer om dette under. https://hakon-hansen.no/byggmestertjenester/

Rett før jul og som julegave til klubben laget Håkon Hansen verdens beste laglederkasse.

«Kassa i seg selv er super å se på, men når Håkon åpner lokket og avdekker alle de tekniske «duppedittene» blir smilene ennå bredere og begeistringen øker. Kassa har innebygd skjerm som er gitt i gave fra Prodok AS, egen høyttaler og ledning på hydraulisk trommel som går inn av seg selv – taktikktavle og tegnesaker. Rett og slett helt suveren – beste kassa i verden.»