Kassa til MR. Bråthen – Fredrikstad

Kassa til MR. Bråthen

Med julemusikk og latter toget jentene inn i Kongstenhallen til siste trening før jul. De ble møtt av pepperkaker, kaffe og sjokolade på et stort rødt bord. Stemningen var topp, selv om jentene og Thomas virket noe overrasket over at det var så mange fremmøtte. Hilde tok ordet og forventningen steg, hva er det som skal skje nå? Forundret og nysgjerrig samlet hele flokken seg tettere rundt Hilde.
– Det begynte med et lite ønske fra Eirik, han hadde de siste månedene sett Thomas slepe store bager med utstyr frem og tilbake fra kontoret og garderoben til bane A i Kongstenhallen. Åh.. så mye bedre det hadde vært for Thomas at alt utstyret var i en kasse på hjul…  
– Ja det er vi hjertens enig i tenkte jeg, sier Hilde

Og Hilde snakket med sin Håkon – ja, han Håkon som er Håkon i Håkon Hansen.  Håkon plukket opp tegneblokka og begynte utformingen av en fantastisk kasse.

En kasse som skulle fyller de fleste funksjoner. Den skal ha plass til utstyret, den skal ha egen strømtilkobling, og egen TV, egen høyttaler – egen taktikktavle og selvfølgelig skal den være spesialdesignet til FBK.

WOW…WOW…WOW… Forventningen steg ytterligere da Hilde gikk bort og begynte å trekke av den store røde duken….en vidunderlig kasse – en herlig utstyrskasse åpenbarte seg. KASSA TIL MR. BRÅTHEN. Stående applaus og jubelrop – dette var gøy.

Julaften kom vist litt tidlig i år.

Kassa i seg selv er super å se på, men når Håkon åpner lokket og avdekker alle de tekniske «duppedittene» blir smilene ennå bredere og begeistringen øker. Kassa har innebygd skjerm som er gitt i gave fra Prodok AS, egen høyttaler og ledning på hydraulisk trommel som går inn av seg selv – taktikktavle og tegnesaker. Rett og slett helt suveren – beste kassa i verden.

Thomas får nok ikke ha kassa helt alene for denne «doningen» kommer til å bli et knallfint verktøy for Eirik i treningsarbeidet. Dette er virkelig tidenes julegave til Fredrikstadjentene. For en ting er sikkert – Fredrikstadjentene får det ennå bedre når Thomas og Eirik har alt de ønsker seg.

Det ble tid til fotografering og beundring – så var jentene klar for siste trening.

En dundrende takk til Håkon Hansen og hans fantastiske team.

  • Og mens vi er litt «høye» på oss selv så takker vi verdens beste jenter, verdens beste trener, verdens beste oppmann og verdens beste styreleder – VI ER FREDRIKSTAD BALLKLUBB