Oppsal-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Fredrikstad
KLØR SEG I SKJEGGET: FBK-trener Eirik Haugdal medgir at laget er inne i en tung periode nå. Søndag kom nok et tungt tap mot et lag FBK burde hamlet opp med. Foto: Erik Pedersen

Oppsal-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Jeg skal være ærlig å si at vi jobber ganske tøft for tiden. Det er ikke alt vi gjør, som vi føler at betaler seg 100%. Nå har vi spilt 5 kamper etter nyttår, og står igjen med bare 1 seier. Det gjør vi etter at alle har lagt sjela si i trening gjennom hele desember. Jentene møter hver eneste dag på trening, med et ønske om å gjøre ting så bra som mulig. Vi forsøker hele tiden å finne de riktige knappene å trykke på, for at vi skal komme oss ett steg videre på veien. Akkurat nå så føles det ganske tungt, men det er viktig å ikke glemme at det er 10 dager siden vi slo Sola på hjemmebane. Vi har vist at vi kan, det handler mest om at vi igjen skal kunne prestere samtidig.

Det ble ikke slik vi hadde tenkt, det er ikke så mye annet å si enn akkurat det. Oppsal lyktes meget godt taktisk, de hadde en god målvakt, og flere av spillerne deres presterer bedre enn de har gjort på lenge. Vi finner ikke helt flyten, havner på etterskudd i eget forsvar, og ender opp med å kaste bort ballen i litt for mange situasjoner i angrep. Vi havner bak med 8 i 1. omgang, men taper til slutt med 4. Vi er i nærheten underveis i 2. omgang, men har ikke helt marginene med oss. Også skal vi være ærlige på at Oppsal fortjente den seieren.

Nå er vi i gang med en ny treningsuke, og jentene har fått løpt ordentlig ifra seg. Vi hadde besøk av Lene Rantala i dag, og hun hadde en fantastisk runde med målvaktene våre. I tillegg så fikk vi løpt fra oss litt frustrasjon. Hodet fikk hvile, mens beina gikk som trommestikker, det trenger ikke være så dumt iblant.

Det meste handler egentlig om at vi igjen må tro på at vi kan være en gjeng med meget gode håndballspillere. Det er ikke slik at vi ramler i ferdighetsnivå etter et par dårlige opplevelser, men selvtillit og selvfølelse kan variere mye. Nå skal vi fylle på kontoen, og jage 2 poeng mot Follo til helgen.

Jeg håper at vi ser flere av dere i hallen, og at jentene kan få den støtten som vårt flotte publikum er kapable til å gi. Vi skal jobbe beintøft fram til søndag, slik at det blir underholdende å være til stede i Kongstenhallen!

Vi ses!

Eirik 🙂

– Hvordan skal dere snu dette, Haugdal?

– Det har jeg ikke noe godt svar på akkurat nå. Resultatene er mitt ansvar, og jeg skal i alle fall jobbe enda hardere slik at vi kan snu dette.

https://www.f-b.no/fbk/handball/sport/nytt-fbk-tap-frustrert-det-har-gatt-over-na-er-jeg-bare-forbanna/s/5-59-1756016