Fredrikstad Bkl.-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Fredrikstad

Fredrikstad Bkl.-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

FBK vinner 26-22 i kampen mot Follo og to viktige poeng blir igjen i Fredrikstad!

Kampen starter med to lag som følger hverandre jevnt, og FBK står ikke nok opp i duellene i forsvar. Etter 13 minutter er det uavgjort med stillingen 8-8, men dette er dog siste gangen lagene står med likt antall mål. FBK lykkes med justeringene av forsvaret, og slipper kun inn tre mål de resterende 17 minuttene av første omgang.

Videre gir trenerteamet beskjed om at det må være mer fart i ballen før avslutningene kommer. Dette responderer jentene tildels på, og det settes inn ytterligere åtte mål de siste 17 minuttene. Foruten endel tekniske feil og skuddbom, så går FBK til pause med stillingen 16-11.

Andre omgang starter med et noe passivt i forsvar, hvor Follo kommer til altfor enkle sjanser. Da er det godt å ha en keeper som plukker nesten halvparten av Follo sine skudd! Hanne Sagvold står en fantastisk kamp i mål og ender opp med en redningsprosent på 44%.

Fremover i banen er det gode tendenser, og FBK leverer godt spill i starten av omgangen. Deretter blir det to utvisninger på rad for FBK, etterfulgt av et frimerke på Nesdal som forstyrrer flyten i angrepsspillet. Til tross for dette leder FBK med 5-6 mål i hele andre omgang og det er aldri noe tvil om hvor poengene skal havne.

Takk til alle som kom på kamp og bidro til den fantastiske stemningen i hallen – håper vi sees 21.11!