Mageplask i Kongstenhallen – Fredrikstad

Mageplask i Kongstenhallen

Deja vu tenkte nok mange etter 1. omgang, men selv om avstanden var stor så var årsakene helt andre enn sist gang vi møtte Aker. Vi har færre tekniske feil i hele kampen, enn det vi hadde i førsteomgang sist. Vi har en meget høy skudduttelling, selv om målvaktene deres har flere gode redninger (spesielt i 1. omgang). Det handler vel egentlig bare om å akseptere at de var bedre enn oss. Det virket å ha en bedre plan enn det vi hadde, og utførte denne på en ganske god måte.

Foto: Harry Johansson

Nå var det flere ting som vi var ganske fornøyd med også. Flere gode individuelle aksjoner offensivt, og mange fine varianter 2-2 og 3-3. Defensivt så lykkes vi faktisk i perioder med å tvinge frem skudd fra posisjoner som vi ønsker, og flokken forsøker å dra felles og i samme retning.

Jeg må innrømme at det er blytungt å forsøke å skrive noe fornuftig, det er så mange ting jeg er misfornøyd med, og skuffet over.

  1. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å snu en dårlig trend – ikke i time-out eller i pausen.
  2. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å begeistre oss selv eller de som ser på oss, og forsøker å bidra positivt fra tribunen.
  3. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å hjelpe hverandre til en god prestasjon.

Jeg er litt som i den reklamen hvor sønnen klager på kildesorteringen til faren, eller noe slik.

«Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig-veldig skuffet!»

Det er en fryktelig dårlig emosjon, så nå skal jeg forsøke å endre det til å bli forbannet, engasjert, lidenskapelig og klin hakke gal. Noe må jeg gjøre, for å endre mitt eget perspektiv på tingene.

Jeg er ganske sikker på at det er en ordentlig revansjesugen gjeng som møter Oppsal på søndag. Ingenting blir så raskt historie som resultatet i en idrettskonkurranse, så nå får vi bare gyve på mot nye oppdrag.

Vi ses i hallen.

Eirik

Se bilder fra kampen her:
https://www.f-b.no/bildeserier/sport/fbk/se-bilder-fra-fbk-aker/g/5-59-1752420?access=granted