Deja vu tenkte nok mange etter 1. omgang, men selv om avstanden var stor så var årsakene helt andre enn sist gang vi møtte Aker. Vi har færre tekniske feil i hele kampen, enn det vi hadde i førsteomgang sist. Vi har en meget høy skudduttelling, selv om målvaktene deres har flere gode redninger (spesielt i 1. omgang). Det handler vel egentlig bare om å akseptere at de var bedre enn oss. Det virket å ha en bedre plan enn det vi hadde, og utførte denne på en ganske god måte.

Foto: Harry Johansson

Nå var det flere ting som vi var ganske fornøyd med også. Flere gode individuelle aksjoner offensivt, og mange fine varianter 2-2 og 3-3. Defensivt så lykkes vi faktisk i perioder med å tvinge frem skudd fra posisjoner som vi ønsker, og flokken forsøker å dra felles og i samme retning.

Jeg må innrømme at det er blytungt å forsøke å skrive noe fornuftig, det er så mange ting jeg er misfornøyd med, og skuffet over.

  1. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å snu en dårlig trend – ikke i time-out eller i pausen.
  2. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å begeistre oss selv eller de som ser på oss, og forsøker å bidra positivt fra tribunen.
  3. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å hjelpe hverandre til en god prestasjon.

Jeg er litt som i den reklamen hvor sønnen klager på kildesorteringen til faren, eller noe slik.

«Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig-veldig skuffet!»

Det er en fryktelig dårlig emosjon, så nå skal jeg forsøke å endre det til å bli forbannet, engasjert, lidenskapelig og klin hakke gal. Noe må jeg gjøre, for å endre mitt eget perspektiv på tingene.

Jeg er ganske sikker på at det er en ordentlig revansjesugen gjeng som møter Oppsal på søndag. Ingenting blir så raskt historie som resultatet i en idrettskonkurranse, så nå får vi bare gyve på mot nye oppdrag.

Vi ses i hallen.

Eirik

Se bilder fra kampen her:
https://www.f-b.no/bildeserier/sport/fbk/se-bilder-fra-fbk-aker/g/5-59-1752420?access=granted

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 1920