Follo HK Damer-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Fredrikstad

Follo HK Damer-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Etter en tøff kamp mot Follo i cupen forrige uke, var det en gjeng med gira jenter som tok bussen til Ski onsdag ettermiddag. Jentene var klare for å gi gas og gi alt for å få med seg to poeng hjem.

Fredrikstadjentene startet kampen best og gikk opp i ledelse med 5-2. Men Follo jobbet hardt og kom det stod fort likt, 6-6, på tavla. Lagene følgte hverandre gjennom omgangen før FBK gjorde et rykk og gikk til pause med 18-13.

Andrea Rønning ble valgt til Banens Beste etter å ha spilt en god kamp.

Etter pausen fikk igjen FBK den beste starten og gikk opp i ledelse med 7 mål, men ikke heller denne gangen klarte de i skake av seg Follo til 100%. Etter en del utvisninger og noen tekniske feil var Follo kun tre mål bak. Men denne kveld ble det ikke like spennende som forrige uke og FBK kunde holde Follo bak seg hele veien i mål. Sluttresultatet ble 30-25.

En viktig seier for FBK som nå går inn i en tøff periode med E-cup og tøffe seriekamper.