Aker Topphåndball-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Fredrikstad

Aker Topphåndball-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Det ble en tøff søndag i Bygdøhus Flerbrukshall for FBK-jentene søndag 22.9.

Aker går ut hardt i kampen og skaker FBK skikkeliget. Mye stress og tekniske feil gjør at FBK-jentene ligger bak med hele 9 mål til pause.

I pausen er FBK nødt til å finne de tingene som kan snu kampen. Små avtaler to og to og tydeligere satsninger på mål. Alle jentene har trua på at en snuoperasjon er fullt mulig.

Andra omgangen starter med teknisk feil for FBK og scoring Aker, hvilket betyr at Aker er 10 mål foran, men der tar det stopp for Aker. FBK spiller aggressivt forsvar og klarer å lage enkle mål på kontra. Allerede etter 17 minutter er kampen snudd og stillinga er 21-21. Det er jevnt kampen ut og det er små ting som gjør at poengene blir i Oslo denne aften.

Vi jobber videre og har lyst på revansje!