FBK i scoringshumør. – Fredrikstad

FBK i scoringshumør.

Det ble en voldsom revansj for jentene i går kveld i kampen mot Njård, som de vant lekenede lett 36 – 17.

Oslo laget var rett og slett sjanseløse mot FBK jenter som var sugne på å rette opp inntrykket etter det sure tapet mot Skrim på søndag.
På forhånd var de oppmerksomme på Senka Buljan som har scoret jevn og trutt så langt i sesongen, men hun ble stoppet greit selv om hun ble toppscorer for Njård med 4 mål.

Innledningsvis var vi litt engstelige for at det skulle bli reprise fra Kongsberg. Det var mye skuddbom og tekniske feil som preget første delen av første omgang som endte 16 – 8.  I andre omgang fortsatte jentene en god avslutning på første og et godt forsvar hjalp Karin Carlsson i mål som tilslutt endte med en redningsprosent på over 50 – Bra Karin!

Banens beste for FBK var Martine Hovden, som tiltross for litt småskader og satt en del på sidelinjen endte på 8 mål.