Skuffende tap mot Aker – Fredrikstad

Skuffende tap mot Aker

FBK skapte for lite fremover da de søndag gjestet Aker. Dermed ble poengene igjen i Oslo.

Etter det sure tapet mot Romerike, har ni spillere vært ute med covid-19 og to seriekamper er blitt utsatt. Med samtlige spillere ute av isolasjon på torsdag, var det dermed en heltent gjeng som satt seg på bussen til kamp på søndag.

Kampen startet friskt, og det var tydelig at spillerne hadde et høyt tenningsnivå og mye energi. Stillingen var etter kort tid 1-3. FBK fortsatte å komme til gode sjanser alene med keeper, men dårlige avslutninger gjorde at stillingen ble 5-3 når den egentlig burde vært 1-6. Resultatet ble frustrasjon, lite struktur og dårlig flyt, som gjorde at FBK kun scorte fire mål de resterende 23 minuttene av første omgang.

Andre omgang ble tidvis bedre, men også denne omgange ble preget av dårlige pasninger og feil intensitet. Til tross for at FBK kun var tre mål bak ved halvspilt andre omgang, klarer vi aldri å få skikkelig momentum og kampen ender med firemålstap.

Etter en god prat i garderoben etter kamp, er FBK i gang med en ny treningsuke. Vi må justere måten vi opptrer på, og allerede på dagens håndballtrening vil dette være fokuset.

På søndag spiller vi årets andre hjemmekamp når vi tar i mot Larvik i Kongstenhallen klokken 16:00. FBK er klar for å vise en vesentlig bedre versjon av seg selv og hver dag av treningsuken skal benyttes for å skape riktig intensitet og struktur før søndagens oppgjør. Dette vil du ikke gå glipp av!