Årets svakeste første omgang – Fredrikstad

Årets svakeste første omgang

Tap mot Oppsal søndag 18.mars i Oppsal Arena

Med en supporter gjeng på mellom 50-60 personer på plass i Oppsal Arena var det svært skuffende å følge kampens 30 første minutter i kveld. FBK jentenes skudd gikk rett i bena på en god Oppsal keeper og derfra rett over i en lang pasning til Oppsals lynraske ving på høyre siden.

Etter 7 minutter stod det 7-0 på tavla.  Timeout fra CK – men det hadde null virkning.

På tribunen var det flagg, bjeller, taktfast klapping og trommer – men jentene hadde en «svak dag på jobben»

19-5 til pause.

Heldigvis jobber jentene seg inn i kampen igjen og går på banen og vinner 2. omgang med 7 mål.

I en 1o minutters periode klarte ikke Oppsal og lage et eneste mål.

Gledelig å ta med seg på en heller «grå» håndball dag. Et annet lyspunkt er at Karoline Syvertsen, første års seniorspiller kommer inn på bakspiller plass og går fryktløs inn i kampen. Dette resulterer i fire fine mål på 7 forsøk.

Mål Fredrikstad: Ida Marie Wernersen 6 (2), Karoline Elise Syversen 4, Malin Fried Hansen 2, Anett Andersen 2, Marte Abrahamsen 1, Nora Lande Thulin 1, Marthe Emilie Berger 1, Frida Kjuus Christiansen 1, Celina Isabel Tran Pedersen 1