Håndballfesten fortsetter !! Seier i Kongstenhallen 30-25 over Sola! – Fredrikstad

Håndballfesten fortsetter !! Seier i Kongstenhallen 30-25 over Sola!

Det var duket til håndballfest i Kongtenhallen søndag ettermiddag. Den første hjemmekampen i eliteserien på to år var endelig et faktum. Nesten 700 tilskuere hadde funnet veien til vår kamparaena og rammer og stemning rundt kampen var godt forberedt. Og med seier i første kamp mot Larvik borte, var det et håp om seier i hallen da Sola kom på besøk. Sola har kjente spillere som Tonje Nøstvold og Camilla Herrem, og et ellers svært godt lag, som er tippet i den øvre halvdelen av serien.

Og kampen startet da også med at Sola gikk rett i ledelse, men etter ett mål av Anett og to av Frida, var det igjen likt, og selv om førsteomgangen nok var preget av litt stive skuldre, ble den jevnspilt, og det sto 14-13 til Sola til pause.

Etter pause, så det ut som om jentene våre hadde lagt igjen «de stive skuldrene» i gardroben. Det ble en flott andre omgang, og Jenny viste igjen hvilken fantastisk målvakt vi har. Forsvaret vårt satt også slik det skulle, da sluttsignalet gikk, kunne vi innkassere to nye poeng.

– Vi har fått en forbannet bra start, men vi må beholde beina på jorden. Det handler fortsatt om å ha tre lag bak seg, sier trener CK til avisene.

Hele Kongstenhallen med 643 tilskuere reiste seg og sang «Seiern er vår» det siste minuttet.