Seier i første hjemmekamp for våre A lags jenter! – Fredrikstad

Seier i første hjemmekamp for våre A lags jenter!

Vi fikk en god start på denne kampen, som gikk i Rolvsøyhallen, da det var annet arrangement i Kongstenhallen denne helgen. Allerede etter fem minutter ledet vi 3-0, men det løsnet ikke før etter halvspilt omgang. Da sto forsvaret godt, og vi var effektive fremover, og ved halvspilt kamp sto det 16-10.

Volda legger om forsvaret til 4-2 forsvar, og vi sliter litt med denne endringen. Det ble litt nerve i kampen da Volda reduserte til 16-18. Heldigvis tar jentene fatt i kampen, og etter 50 minutter er stillingen 23-17. Kampen ender 26-21.

I de periodene vi spiller godt, er vi virkelig gode, men det er litt for lange perioder hvor det «hakker» i samspillet og flyten ikke sitter.

Det er imidlertid viktig for jentene å få denne seieren. Forventningspresset var der idag, og dette presset taklet vi!

Glade jenter etter seier mot Volda. Foto: Anette Henning

Anett Andersen ble kåret til banens beste spiller, fullt fortjent!