Etter fire uker med sommerferien er vi godt i gang med andre del av oppkjøringen før sesongen. – Fredrikstad

Etter fire uker med sommerferien er vi godt i gang med andre del av oppkjøringen før sesongen.

Mandag 22.juli startet vi forbredelsen til sesongen, jentene har trent godt i sommerferien og er klare for ny og spennende sesong. 

De neste ukene vil bli hektiske med mye trening og kamper hvor vi skal ha mye fokus på fysisk trening og taktikk.

Torsdag 1.august spilte vi vår første treningskamp mot Aker, bra gjennomført kamp hvor alle spillerne fikk noen minuter på banen,  jeg er veldig fornøyd med perioder av kampen både i forsvar, ankomst og angrep men vi har mye å jobbe med som forventet i den tiden av året.. 

Mandag 5.august reiser vi til Danmark på treningleir i 6 dager, dagene skal vi bruke godt til trening,lagbygging og treningskamper mot Silkeborg,Aarhus og Bjerringbro, det blir spennende å se hvor vi står i forhold til Danske elitelag. 

Dagene 15-18 august deltar vi i Fjellhammer cup hvor vi møter blant annet Larvik og Molde pluss en plasseringskamp, det gleder vi oss til.  

Siste delen av oppkjøringen vil vi tilbringe hjemme i Fredrikstad hvor vi skal trene godt og  samle overskudd før det braker løst mot Follo i første seriematch lørdag 31.august kl.18.00 hjemme. 

Vi spiller dessverre ingen treningskamper hjemme i årets oppkjøring men jeg håper at folk tar turen til Fjellhammer og heier på oss!!

Vi gleder oss til ny og spennende sesong, vi sees i hallen ☺