Oppkjøringen er godt i gang og en velfortjent sommerferie nærmerer seg!! – Fredrikstad

Oppkjøringen er godt i gang og en velfortjent sommerferie nærmerer seg!!

De siste tre ukene har vi jobbet knallhardt for å forberede oss på best mulig måte til sesongen 2024-2025. Ukene har vært hektiske for jentene hvor vi har trent 8-9 ganger pr uke.

Ukene har vi delt opp i 4 fysiske økter, styrke og løp og 4 handballøkter, i tillegg til tester på Olympiatoppen og treningskamp mot Oppsal. Kampen vant vi med to mål 35-33, en kamp hvor spillet varierte en del akkurat som forventet tidlig i juni.

Årets “bli kjent tur” fant sted i Engelsviken hvor vi var på besøk hos vår fantastiske lagleder Ann Kristin. Målet med turen var å bli bedre kjent utenfor banen og bygge opp bra lagmoral og samhold til sesongen. Vi er veldig godt fornøyde med oppkjøringen så langt hvor 15 av 18 spillere har vært i full trening.

Frida Brandbu og Anna Clara jobber seg tilbake etter skader og Maja Eiberg starter hos oss etter sommerferien. Mandag 22.juli starter vi siste innspurt mot ny sesong, på planen står det blant annet treningsleir til Danmark hvor vi spiller tre treningskamper mot Silkeborg, Aarhus og Bjerringbro. I midten av august spiller vi Fjellhammer Cup hvor vi møter blant annet Larvik og Molde.

Frida Brandbu Andersen fra hjemmekampen mot Tertnes sesongen 23/24.

Vi gleder oss til ny sesong, en sesong som vil inneholde mange spennende kamper i Rema 1000 ligaen men også Europaspill, det blir gøy ☺
God sommer alle sammen, vi sees i hallen ☺