Sesongen 2023-2024 er over og sesongen 2024-2025 er rett rundt hjørnet.  – Fredrikstad

Sesongen 2023-2024 er over og sesongen 2024-2025 er rett rundt hjørnet. 

Vi ser tilbake på sesongen 2023-2024 som en veldig god sesong, en av de beste faktisk i klubbens historie, kun en gang tidligere har klubben klart 5.plass (2018-2019).

Med stabile og gode prestasjoner klarte vi å holde oss blant topp 4 i gjennom hele sesongen og når det var kun 4 serierunder igjen hadde vi fortsatt håp om å ta 3.plassen og dermed medalje i årets seriespill. Dette klarte vi dessverre ikke, ustabile prestasjoner og skader helt på tampen av sesongen gjorde at vi kom på 5.plass som vi er veldig fornøyde med.  

Vi tapte mot Larvik i kvartfinalen i NM, og det ble også tap i kvartfinalen i sluttspillet mot Sola med flere rutinerte spillere ute med skader. Dette ga oss muligheten til å gi de yngre spillerne mye spilletid som blir veldig viktig for oss neste sesong. 

Alt i alt er vi godt fornøyde med sesongen. Vi har tatt steg i riktig retning, og nå gleder vi oss til sesongen 2024-2025 hvor vi skal fortsette å utvikle oss samtidig som vi skal få testet oss i Europa for andre gang i klubbens historie. 

Etter sesongen er det 8 spillere som gir seg på elitelaget og vi vil takke alle sammen for en fantastisk innsats: 
Andrea Varvin
Hanne Sagvold
Hedda Aasen
Julie Hulleberg
Karoline Syversen
Martine Helland
Madelen Ramberg 
Synnøve Edvardsen
TUSEN TAKK FOR NÅ 

Tirsdag 4. juni starter vi opp sesongen 2024/25 med ny spillerstall. Mange nye ansikter og hyggelige spillere å bli kjent med i Kongstenhallen før neste sesong. 

Nye spillere inn sesongen 2024-2025: 

Julie Ellingsen – Høyre bakspiller fra Sarpsborg

Kristin Eskerud – Linjespiller fra Romerike Ravens

Maja Eiberg – V/bakspiller og midtback fra Ajax København

Mathilde Berner Rømer – Målvakt fra Molde 

Maren Hansen Tangen – Høyre kant fra FBK rekrutt

Malene Hansen Tangen – Venstre kant fra FBK rekrutt

Sanne Løkka Hagen – Høyre bakspiller fra Tertnes 

Sofie Riseth – Venstre kant fra Byåsen 

Treningene frem mot sommeren vil bestå av mye fysisk trening på styrkerommet og også litt i hallen i form av løp og hurtighet. Håndballmessig vil vi ha fokus på individuell, teknisk trening. Vi trener frem til 21. juni før vi tar en velfortjent sommerferie på 4 uker. 

Siste del av oppkjøringen starter mandag 22. Juli. Frem mot seriestart vil fokuset endres fra mye individuell trening til mer fokus på formasjoner og type spill vi skal spille. 

Det blir et par uker med trening hjemme før vi reiser på treningsleir til Danmark denne gangen. Det ser vi frem til !  Frem mot seriestart skal vi spille 8 treningskamper; både før og etter sommerferien og 3 av de spilles når vi er i Danmark. 

Ta gjerne turen i Kongstenhallen når vi trener og spiller kamper så går ventetiden frem mot første seriekamp 1. September raskere. 

God sommer, vi ses i hallen!