Spennende målvakt for neste sesong – Fredrikstad

Spennende målvakt for neste sesong

Fredrikstad Ballklubb har gleden av å kunngjøre signeringen av den talentfulle målvakten Mathilde Berner Rømer som det nyeste tilskuddet til laget.

Født i 2003, kommer Mathilde direkte fra Molde, hvor hun har gjort seg bemerket som en ung og lovende keeper. Hun er fra Danmark, men Mathilde er allerede godt kjent med norsk håndball og spesifikt Rema 1000-ligaen, takket være sin tid i Molde. Hun betrakter overgangen til Fredrikstad Ballklubb som et spennende steg i karrieren og ser frem til å bidra i den røde drakta.

Bli kjent med vår nye målvakt, vi har tatt en prat med Mathilde:

 • Jeg hedder Mathilde Berner Rømer, jeg er 20 år gammel og kommer fra Danmark. 
 • Jeg begyndte at spille håndbold da jeg var 10 år gammel. Jeg har spillet i TMS Ringsted, Ajax København og Ikast håndbold som alle er danske klubber. De sidste 2 år har jeg spillet for Molde Elite og jeg glæder mig meget til at forsætte mit norske eventyr i Fredrikstad. 
 • En af mine bedste håndboldminder er da jeg var med det danske ungdomslandshold til VM i 2022. 
 • En af mine største styrker på håndboldbanen er min kommunikationsevne, min forståelse for kontraspillet og min agressivitet i mit målmandsspil. Derudover er jeg en lagspiller som tager meget ansvar, og samtidig stiller store krav til mine medspillere. 
 • En af mine svagheder må være at jeg selv er ret så sikker på at jeg taler flydende norsk, det er dog ikke altid tilfældet 😂 forstår alt norsk. 
  Det jeg bedst kan lide ved at spille håndbold er at have det sjovt, møde nye og søde mennesker, træne for at blive bedre og selvfølgelig at vinde!!
 • Jeg tror at mit skifte til Fredrikstad er det rigtige på min fremadrettede rejse, både håndboldmæssigt og personligt, 
  jeg har hørt at Fredrikstad er en nydelig by og at jentene er kjempe fine og flinke. Nu har jeg spillet i Kongstenhallen et par gange, og jeg synes der god stemning og en masse fans, som jeg glæder mig til at møde.
 • Jeg glæder mig masse 🥰