Sara klar for nye år i FBK-drakta – Fredrikstad

Sara klar for nye år i FBK-drakta

Vi er glade for at Sara har valgt å fortsette å utvikle seg i Fredrikstad og kan med glede fortelle at hun har signert en ny avtale med FBK.

Sara er inne i sin første sesong som elitespiller. Hun er også en av våre spillere som er på utlån til Sarpsborg IL for spill i 1. divisjon. På de 14 kampene hun har spilt i 1. divisjon har hun scoret 54 mål og blitt en viktig spiller for Sarpsborg.

Vi har tatt en prat med Sara om hennes valg og ønsker videre:

  • Jeg har valgt å resignere med Fbk da jeg føler at jeg kan utvikle meg videre her. Jeg trives veldig godt med både trenere og jentene, og føler at det er riktig for meg. Det har vært viktig for meg denne sesongen og få god kamp trening i 1 divisjon, og har hjulpet mye i min utvikling.
  • Årets høydepunkt er vell kanskje mest at vi har gjort en meget sterk høstsesong. Og lå helt i toppen på pallplass. Det er definitivt noe vi også ønsker å opprettholde i vårsesongen.
  • Mitt mål fremover er å fortsette å ta steg, ved å trene godt, og prestere i 1 divisjon samt de mulighetene man får i rema 1000 ligaen. Gleder meg til fortsettelsen.