Zara er klar og er med videre! – Fredrikstad

Zara er klar og er med videre!

En sulten og ivrig Zara Johnsson Solberg er spilleklar og med videre i FBK. Det er en stor glede å signere den raske og spennende midtbacken for nye sesonger i FBK-drakta.

Etter en utfordrende start på livet som elitespiller, med korsbåndskade før sesongstart har den unge midtbacken jobbet steinhardt for å komme tilbake på håndballbanen. Hun her hatt gode resultater og er nå i bedre form enn noen gang. Zara er inne i sin første sesong som elitespiller.Nå er hun klar igjen og vi gleder oss over å se henne på banen. Resten av denne sesongen skal Zara sakte, men sikkert bygges opp igjen slik at hun er klar for sesongen som kommer.

Vi har tatt en prat med Zara og hun sier forteller at hun trives veldig bra og at hun fra første stund har blitt tatt godt imot. Det er en treningsivrig gruppe, og jeg har det bra med gjengen både på og utenfor banen. Jeg ble dessverre skadet på slutten av sesongen i fjor, men har allikevel vært en del av gruppa hele veien. 

Høydepunktet denne sesongen er at jeg har kommet såpass raskt tilbake etter korsbåndskaden. Føler at jeg har vært dedikert i opptreningsarbeidet og motivasjonen har vært stor for å komme tilbake i spill.  Iherdig innsats og mye trening av meg selv, veldig god oppfølgning av fysioterapeut, god hjelp fra vår fysiske trener Sander og støtte fra familie har betydd mye. Setter også pris på at klubben vil ha meg med i 2 nye år.  Jeg er nå klar for å ta nye steg på banen. 

Målet fremover er å etablere meg mer i gruppa som spiller, både på banen og sosialt. Jeg som alle andre spillere ønsker jo spilletid og jeg vil jobbe hardt for å videreutvikle mine styrker slik at jeg kan bidra mer på banen. Når jeg nå har signert for 2 nye år i Fredrikstad BK, er det for at jeg ser mulighetene til å utvikle meg som spiller her.