Magdele fortsetter sin utvikling i FBK – Fredrikstad

Magdele fortsetter sin utvikling i FBK

Vi kan med glede fortelle at spiller nummer 27, den unge spennende høyrekanten vår Magdele Kvarving Sandtrø har resignert for nye sesonger i FBK-drakta. Hun er endel av det unge mannskapet som blir omtalt som Fredrikstads talentfabrikk, https://topphandball.no/artikkel/talentfabrikken-fredrikstad-gjor-suksess-med-hovedvekt-av-lokale-spillere-pa-laget/

Vi har tatt en prat med Magdele etter det første året hennes som elites-spiller og spurt om hvordan hun trives i troppen?

  • Jeg trives veldig godt i Fredrikstad. Det er god stemning mellom jentene på laget, vi støtter og veileder hverandre på trening og kamp. Alle bidrar og gjør sitt beste for at vi skaI ha god kvalitet på treningene våre. Dette er min første sesong som eliteseriespiller, og jeg har fått masse tillit av trenerteamet. Jeg synes også det er fint med alle frivillige som stiller opp for å lage stemning på kampene våre. Veldig hyggelig at de vil bruke så mye tid for oss og klubben. 

Hva har vært årets høydepunkt?

  • Det er vanskelig å si noe om et høydepunkt, det er så mye jeg opplever som fint. Jeg syntes det er veldig stas at vi etter halvspilt sesong lå på 3 plass. Dette viser at vi er unge, sultne jenter, med høye ambisjoner og mål. Vi har vist at målrettet trening og fokus på samhold og fellesskap gir gode resultater på banen. 

Hva er ditt mål fremover?

  • Mitt mål framover er å etablere meg i eliteserien, og bli en trygg spiller i spillegruppa. Jeg ønsker å videreutvikle mine håndballferdigheter, og finne det som kan bli min x-faktor. Jeg skal jobbe hardt for å nå mitt hovedmål, nemlig å bli bedre enn jeg var i går.

Vi gleder oss til resten av sesongen og ser frem mot flere spennende år med Magdele i troppen!