Forhåndsomtale av FBK mot Gjerpen – Fredrikstad

Forhåndsomtale av FBK mot Gjerpen

Søndag spilles siste kamp før mesterskapspause og julefeiring. Vi har spilt 11 kamper og vi fortsetter med mange gode prestasjoner. Siden sist har vi spilt en mindre bra NM kamp mot Larvik. Desto bedre var seriekampen mot Larvik kun noen dager etterpå. Hjemmeleksa var gjort, vi ledet klart hele kampen og vant til slutt med 6 mål. Deretter fulgte Vipers hjemme som ikke overraskende endte med tap. Vi var ikke helt på hugget i den kampen og det må vi være hvis vi skal ha den minste mulighet til å gi Vipers kamp.

Forrige helg spilte vi en vanskelig bortekamp mot Aker. Ullern flerbrukshall har nå blitt Aker sin faste hjemmebane og de har tatt sine poeng på hjemmebanen hittil i år. Vi spiller til tider veldig bra i forsvar og vinner til slutt komfortabelt med 8 mål.

Til søndag står kanskje seriens overraskelseslag på andre halvdel; Gjerpen. De har prestert bra med blant annet seier mot Sola borte. Gjerpen har vunnet sine 2 siste seriekamper som gjør at de før søndagens kamp ligger på 8. plass med 10 poeng. Vi møter et lag som spiller tøft forsvar, fartsfylt angrepsspill og som virkelig har fått teften på at de kan ta mange poeng i Rema 1000 ligaen. Vi må være påskrudd fra start for å ta med oss 2 poeng. Vi skal bruke de neste dagene på å forberede oss godt inn mot kampen.

Vi ønsker oss en 3.plass på tabellen til jul og skal krige for å ta med oss 2 nye poeng på søndag.

HUSK:
100,- for voksen
50,- for honnør
Gratis for alle under 16 år

Vi ses i hallen søndag kl 16.00!