Benedicte Frøland Nesdal legger opp! – Fredrikstad

Benedicte Frøland Nesdal legger opp!

I sin fjerde sesong for FBK har Benedicte besluttet å legge håndballskoene på hylla og takke for seg i FBK. 

– Alle gode ting tar slutt og jeg kjenner at dette er rett tidspunkt for meg å starte noe nytt og nyte permisjonstiden med Oline til det fulle. Det har vært fint å kjenne på at kroppen fungerer som normalt igjen etter fødsel og gøy at jeg fikk en god kamp mot Molde i sesongens første bortekamp! Til tross for dette, er ikke motivasjonen 100% og livet har fått andre prioriteringer. Håndballen har vært en stor del av livet mitt og gitt meg utrolig mye, men nå gleder jeg meg til neste kapittel og er spent på hva fremtiden bringer. 

– Jeg kommer selvsagt til å savne å være i garderoben med jentene og stemningen på hjemmekamper i Kongstenhallen, men jeg tar med meg mange gode vennskap og nydelige minner videre. Jeg vil også takke styret og de frivillige i FBK for en fantastisk tid og for innsatsen de legger ned for klubben. FBK har levert varene så langt i sesongen, og det kjennes godt å forlate et lag i så god forfatning. Nå gleder jeg meg til å komme i hallen og heie frem jentene fra tribunen. Tusen takk for meg!

Alle i FBK vil takke Benedicte så mye for hennes tid i klubben, hennes gode bidrag både på og utenfor banen. Du vil bli savnet, men vi ses i hallen!