Maria Hjertner før møtet med FBK – Fredrikstad

Maria Hjertner før møtet med FBK

Søndag 1. oktober møter FBK Byåsen hjemme i Kongstenhallen klokka 17.00!

Maria Hjertner er en av Byåsens sentrale spillere. Hun kom i fjor tilbake til Byåsen etter opphold i Larvik og København. Før sesongstart tok vi en prat med hun for å høre hvilke forventinger hun hadde til å møte håndballkrigerne fra Fredrikstad!

Hva er dine forventinger til å møte FBK denne sesongen?
– «Jeg tror det blir to veldig tøffe kamper, både hjemme og borte. Nå har FBK litt utskiftninger, men jeg tror likevel dem står ganske sterkt. Vi både tapte og vant mot dem i fjor. Vi spilte en veldig god bortekamp i Kongstenhallen i fjor, hvor vi vant. Dette er en kamp som kan vippe begge veier, men jeg håper det viser seg at vi er best og at vi kan ta dem i begge kampene»

Hva vil du sin FBKs styrker og svakheter er?
– «Nå har ikke jeg sett en eneste treningskamp av dem, men basert på tidligere møter og fjorårssesongen, så har dem veldig mye skuddstyrke, mye kraft og god fysikk. Dette er ting de tok oss på i fjor, så jeg regner med at de fortsetter med det og kriger og fighter helt inn som dem er kjent for. Da må vi bare gjør det samme tilbake!»

Dette er en kamp det kommer til å lukte svidd av, med to jevne lag som skal gjøre alt for å vinne! Kjøp billett i appen nå og bli med på moroa, vi ses i Kongstenhallen i morgen!