Forhåndsomtale av GRATISKAMPEN mot Oppsal! – Fredrikstad

Forhåndsomtale av GRATISKAMPEN mot Oppsal!

Lørdag er det klart for ny hjemmekamp og den fjerde runden i Rema 1000 Ligaen. Oppsal venter på andre banehalvdel. Vi kommer fra en kamp på onsdag som vi vant med ett mål borte mot Romerike Ravens, mens Oppsal slo Byåsen med 5 mål på hjemmebane søndag.

Dette sier Elias om forrige kamp: «Naturligvis er vi godt fornøyde med 2 viktige poeng mot Ravens, men vi presterer litt ujevnt kampen igjennom. På vårt beste har vi bra tempo, godt forsvarsspill og bra trykk i angrepet. Klarer vi å korte ned de periodene vi presterer svakere, kan dette bli veldig bra. Alt i alt er vi godt fornøyde med en viktig seier. Igjen havnet vi i tilsvarende situasjon som mot Molde borte. Øvelse gjør mester og denne gangen ble 2 poeng med hjem til Fredrikstad.»

HENT UT BILLETT I APPEN NÅ!

De siste ukene har troppen vært litt preget av småskader og sykdom. Bortsett fra de som er langtidsskadet; Anna og Zara; og Madelen som har kyssesyken, er vi nå endelig fulltallige på trening. Oppsal er et nyopprykket lag som har forsterket seg kraftig før sesongstart. De spiller som et godt etablert Rema 1000 ligaen lag. Gode skyttere i Aune og Lund, de har et høyt tempo og er en klubb som satser hardt. Med GRATISKAMP og full tribune satser vi på en jevn og fartsfylt kamp hvor vi har trua på at 2 poeng blir igjen i Fredrikstad. Vi gleder oss til å se dere alle i hallen lørdag kl. 16!