Bli med å sett ny publikumsrekord – Fredrikstad

Bli med å sett ny publikumsrekord

På lørdag 23. september står Oppsal på andre siden av banen og vi inviterer til rekordforsøk. Fredrikstad kommune har rustet opp Kongstenhallen med nye tribuner og vi har laget nytt lysshow. La oss sette håndball på agendaen og vise kommunene at Fredrikstad er en håndballby.

  • Det er gratis inngang for alle!
  • Vi satser på full fest!
  • La oss vise Oppsal at begeistring og vinnervilje bor i Fredrikstad – det skal koke i hallen!

Gjennom flere sesonger har FBK gjennomført GRATISKAMP med hjelp fra næringslivet og privatpersoner. Konseptet går ut på at det er gratis inngang for alle gjennom at næringslivet og privatpersoner bidrar med x antall kroner per tilskuer som kommer på denne kampen.Årets GRATISKAMP arrangeres:

La oss by på Fredrikstad sjarme, folkefest, jubel og trampeklapp i Kongstenhallen

Hvorfor er Gratiskampen så uhyre viktig for FBK?

  • Arrangementet er et betydelig økonomisk bidrag for klubbkassa til FBK.
  • Det betyr at for hvert menneske som dukker opp i hallen, får FBK kr. 400,-.
  • Våre samarbeidsklubber kan gi en betydelig støtte til FBK ved å komme på kamp!
  • Be inn venner, familie, kollegaer, håndballlag, fotballlag, korps, teater eller hvem som helst!

Våre samarbeidsklubber og håndballinteresserte kan gi en betydelig støtte til FBK ved å komme på kamp. Så be venner, familie, kollegaer, håndballag, fotballag, korps, teater eller hvem som helst på kamp!Håper vi ser deg og ditt lag på årets GRATISKAMP