Hanna Waaler Lindquist spiller EM – Fredrikstad

Hanna Waaler Lindquist spiller EM

Vår rekruttspiller Hanna Waaler Lindquist spiller EM med U-jentene i Montenegro. Her er en hilsen fra Hanna og hennes opplevelser av mesterskapet så langt.

«Hei. Vi har jo spilt fire kamper til nå, hvor vi har vunnet mot Portugal og Nord-Makedonia, og tapt mot Nederland og Danmark. Generelt vil jeg si at kampene har gått ganske bra, selvom resultatene kanskje ikke har vært helt på topp. Alle kampene har vært ganske jevne og jeg føler at vi henger godt med, men at det kanskje glipper litt mer på slutten i de kampene vi taper. Vi taper jo mot både Nederland og Danmark, og det er to lag som egentlig ikke er så mye bedre enn oss. Derfor er det jo også litt ekstra kjipt at vi skal tape fordi at vi ikke klarer å holde fullt fokus ut kampene.

Annet enn det så synes jeg at vi har hatt et ganske solid forsvar, og at vi får til veldig mye bra fremover også. Vi er gode når vi er tålmodige og klarer å spille sammen som et lag, men sliter mer når vi blir stressa og derfor tar litt dumme avgjørelser.

Det har også vært veldig gøy å spille disse kampene, og uansett resultater så er det jo en opplevelse for livet. Både det å bli kjent med så mange nye spillere, og det spille så mange tøffe kamper er veldig gøy og lærerikt.»

Følg med videre på mesterskapet!

Gruppespill
03.08. kl. 20.15 Norge–Nederland 18-21
04.08. kl. 20.15 Portugal–Norge 27-31
06.08. kl. 13.30 Danmark–Norge 27-23

Mellomspill
08.08. kl. 13.30 Nord-Makedonia–Norge 21-32
09.08. kl. 15.45 Norge–Romania

Se kampene på ehftv.com og følg mesterskapet på EHFs nettsider.

Hentet fra handball.no