Se årets første kamp med ny tropp – Fredrikstad

Se årets første kamp med ny tropp

Vi håper dere har hatt noen fantastisk sommerdager og er klare for å bli kjent med årets FBKtropp. Oppkjøringen er i gang og vi inviterer til sesongens første treningskamp! Tirsdag 20. juni kl. 18.00

Først og fremst vil jeg takke dere for all støtte og oppmuntring i fjor. Vi hadde en bra sesong, men vi ønsker å ta enda et steg. Vi vet at toppidrett er brutalt ærlig, og resultatene er en indikasjon på hvor langt vi har kommet. Derfor har vi satt oss mål om å forbedre oss denne sesongen og oppnå bedre resultat enn 7. plassen i forrige sesong.

Årets lag består av unge spillere med en gjennomsnittsalder på 20 år. Elias sier at: «Det betyr at vi må fokusere på flere ting enn bare resultatene. Utvikling er nøkkelen for oss. Vi ønsker å gjøre våre spillere bedre i hver eneste trening. Vi legger vekt på å styrke deres mentale og fysiske egenskaper, samt alle de andre aspektene som er avgjørende for å lykkes. Dette er en krevende prosess, men vi er fast bestemt på å oppnå det sammen.»

Jentene jobber utrolig hardt hver eneste dag, og jeg føler meg utrolig stolt over å få lov til å lede denne fantastiske gruppen videre. Deres dedikasjon og lidenskap for sporten er inspirerende, og jeg er sikker på at vi sammen kan oppnå bra ting i den kommende sesongen.

TRENINGSKAMP

Nå ser vi framover mot vår første treningskamp mot Aker.
Tirsdag 20. juni kl. 18.00. Kampen vil bli spilt hjemme i Kongstenhallen, og vi håper virkelig å se dere der på tribunen. Vi ønsker å starte sesongen på en positiv og energisk måte, og ingenting kan motivere oss mer enn å se og høre på våre supportere.

Kom innom på en kaffe

En liten oppfordring fra hovedtrener Elias Mar Haldorsson: «Før kampen ønsker jeg å invitere dere til å stikke innom kontoret mitt. Jeg vil gjerne få anledning til å bli bedre kjent med dere og ta en prat over en kopp kaffe. Og det beste av alt – kaffen er på meg! «

Tirsdag 20. juni kl. 18.00.
Kom og støtt oss i vår første treningskamp. Vi setter pris på hver eneste en av dere og ser fram til å dele mange minner og gode opplevelser i sesongen 23/23

Lagbilde av FBK 23/24