En skikkelig gladnyhet – Julie tatt ut på damelandslaget – Fredrikstad

En skikkelig gladnyhet – Julie tatt ut på damelandslaget

Vi gratulerer vår kaptein og toppscorer Julie Hulleberg med uttak til landslagsamling og privat landskamp 17. til 23. juli 2023. Vi er enormt stolt av alt du får til og det du legger igjen av solid innsats i klubben – Julie. Julies første reaksjon er: «Jeg føler meg ekstremt ydmyk og stolt! Utrolig gøy å få muligheten til dette, det gir stooor motivasjon!»

Les også innlegget i Fredrikstad Blad: https://www.f-b.no/julie-hulleberg-21-tatt-ut-pa-a-landslaget-det-kom-noen-gledestarer/s/5-59-2988257

På Norges Håndballforbunds sider står det: «Landslagssjef Thorir Hergeirsson har hatt et langt og godt samarbeid med Frankrike over flere år. I sommer kommer de franske jentene på besøk til en ukes opphold i Bodø som avsluttes med landskamp 22. juli. Den spilles i Bodø Spektrum kl. 19.15, men er allerede utsolgt.

Ettersom tidspunktet faller utenfor internasjonal periode, er det i hovedsak spillere fra de norske klubbene som deltar på samlingen, men fem europamestere fra forrige EM deltar på samlingen med veteran Katrine Lunde i spissen. Samtidig får åtte debutanter muligheten til å vise seg fram mot et av verdens beste landslag.

Norges Håndballforbund har innkalt følgende spillere til samlingen fra 17. til 23.  juli

Se hele uttaket her: https://www.handball.no/nyheter/2023/06/handballjentenes-tropp-mot-frankrike/