Vi ser at hardt arbeid med fokus på utvikling gir resultater – Fredrikstad

Vi ser at hardt arbeid med fokus på utvikling gir resultater

Etter ganske lang og spesiell sesong har våren kommet og det betyr sluttspill og muligheten for å se enda mer flott håndball i Fredrikstad.

Før sesongen 2022-2023 hadde vi målsetting om 6. plass og final8 i NM. Målsettingen var et steg opp fra sesongen 2021-2022.

For å ta neste steg måtte vi utvikle oss på mange områder: bli litt raskere, litt sterkere,bedre i forsvar, bedre i angrep o.s.v. Eneste måten å få det til var å trene mye, men samtidlig riktig. Vi føler at vi har fått gjort det gjennom hele sesongen. Vi ser at hardt arbeid med fokus på utvikling gir resultater.

Fra sesongstart har vi vært litt uheldige i forhold skader og annet. Vi har ikke spilt en eneste kamp i sesongen med fullt lag, men vi har jobbet hardt hver eneste dag og jentene har virkelig gjort jobben sin. Resultaltet i år ble 7. plass i serien og tap mot Vipers i kvartfinale i NM.

Vi er godt fornøyd med sesongen med tanke på alle de utfordringene vi har hatt, og vi ser allerede frem mot neste sesong. Målsettingen vil være og ta enda nye steg for å utvikle oss som håndballspillere og lag.

På søndag møter vi Storhamar til kamp 2 i sluttspillet. Det ble en forholdsvis tett kamp på onsdag hvor det glipper litt mot slutten av kampen for vår del. Det endte med et 6 måls tap. Muligehten for å slå Storhamar søndag er absolutt tilstede og noe vi har troa på. Ved seier blir det en ny bortekamp til onsdag. Vi håper at du finner veien til Kongstenhallen og heier på våre fantastiske jenter, det fortjener jentene.

God sommer

Elias og Gjøril