Vel gjennomført årsmøte – Fredrikstad

Vel gjennomført årsmøte

I kveld avholdt FBK årsmøte, det var 24 medlemmer, derav 19 stemmeberettiget som møtte opp. Alle punkter på agendaen ble gjennomgått. Klubben har hatt et meget tøft år økonomisk, og i årsmøtepapirene redegjør styret i klubben, ved blant annet styreleder Monique Blystad, rundt den økonomiske situasjonen i klubben.

Vi ønsker å forbedre oss, se fremover og jobbe sammen for å utvikle klubben videre ga et samstemt styret beskjed om. Vi må fortsette og kjempe for kvinnelige eliteseriespillere. De fortjener en bedre hverdag.

«– Det bør ikke være slik at herreidrett får mer enn kvinneidrett. Det kunne vært det motsatte, mener Bent Svele.»- Les også: https://www.f-b.no/handballeksperten-det-vil-alltid-vare-en-diskusjon-om-det-a-hente-inn-en-venstreback-eller-en-person-pa-markedssiden/s/5-59-2909340

«De er helt i norgestoppen i det de driver med, men lønnen til FBK-spillerne er heller beskjeden. – Vi skjønner at det er markedskreftene som styrer, men det er nesten litt respektløst.

Det sier Monique Blystad, styreleder i Fredrikstad Ballklubb.

I forbindelse med den internasjonale kvinnedagen, 8. mars, har Fredriksstad Blad tatt en telefon til styrelederen for å snakke litt om byens eneste eliteseriespillere på håndballsiden og hva de faktisk tjener.

Det er nemlig ikke spesielt mye.

– Det jeg kan si er at ingen kommer til Fredrikstad Ballklubb for lønnen. Du skal virkelig elske det du driver med, for det du tjener er heller beskjedent, sier hun.» https://www.f-b.no/her-driver-de-toppidrett-pa-sparebluss-ikke-n-av-vare-spillere-kan-leve-av-lonnen/s/5-59-2895518

Året 2022 har vært et godt sportslig år, aldri har det vært flere spillere fra Fredrikstad Ballklubb på Norges ulike landslag. Våre utøvere blir lagt merke til og det jobbes godt med utvikling både på senior og rekrutt. Dette gjør at vi fortsetter å være den beste kvinnelige håndballklubben i Østfold.

Nytt fra neste sesong ar at klubben får på plass et sportsutvalg – det vil bestå av tre meget kvalifiserte personer: Wenche Halvorsen Stensrud (68), Helen Wernersen  og René Hansen. Dette vil bidra til økt kompetanse og gi trenere og utøvere viktige sparringspartnere. https://www.f-b.no/ren-hansen-50-klar-for-fbk-jeg-var-en-blytung-strekspiller-pa-skolelaget-til-seiersten/s/5-59-2899916

Noen takker for seg og nye kommer til

Monique Blystad delte ut blomster til Per Christian Olsen, Rolf Leistad, Patrick O Sydseter og Even Haug som takket for seg

Slik er det nye styret

Leder: Monique Blystad

Nestleder: Knut Nordrum

Styremedlem Sport: Morten Hulleberg – NY

Styremedlem Arrangement: Ingunn Kvarving Sandtrø – NY

Styremedlem Økonomi: Andrea Johannsson

Styremedlem: Marked: Lars E. Prufer

Styremedlem: Inger Lindh Edvardsen –NY

Styremedlem Sekretær: Hilde Hansen

Styremedlem: Kjell Utne

Styremedlem: Tommy Sten Johansen – NY

Nye styremedlemmer: Tommy Sten Johansen og Ingunn Kvarving Sandtrø

Les om årsmøte her: https://www.f-b.no/fikk-kommunalt-lan-for-fem-ar-siden-redder-fbk-fra-okonomisk-krise/s/5-59-2913617