Velkommen til Sofia – Fredrikstad

Velkommen til Sofia

Vi er svært fornøyd med å få signert en ung og talentfull bakspiller. Sofia Shauri Dalsveen er en høy håndballspiller som kan bekle VB, MB og HB. Dessuten er hun en sterk toveis spiller som kan stå tre’er i 6:0 forsvar og ligge foran i 5+1. Vi gleder oss til å sette henne inn i våre systemer. Sofia spiller for Glassverket i 1. divisjon denne sesongen og er deres toppscorer.

Hovedtrener Elias Elias Mar Halldorsson forteller at vi får en talentfull spiller som kommer med stor skuddkraft fra 9-10 meter og mener Sofia kommer til å passe veldig bra in i FBK konseptet.

Vi ønsker Sofia velkommen til FBK og gleder oss til å se hva som bor i den unge skytteren.

Her er noen ord fra Sofia:
Jeg heter Sofia Shauri Dalsveen, jeg er 19 år og bor i Lier. Per nå spiller jeg bakspiller for Glassverket IF i 1. divisjon. Tidligere har jeg kun spilt for Reistad IL.

En av hovedgrunnene til at jeg har valgt å signere for FBK er fordi dette virker som en klubb med fokus på prestasjon og spillerutvikling. Det er et lag som spiller godt i forsvar og løper etter, noe som passer meg veldig godt.

Jeg har allerede fått et supert inntrykk av både trenerteam og spillergruppa, og gleder meg masse til å bli en del av FBK i Juni!