Forhåndsomtale til årets første hjemmekamp – Fredrikstad

Forhåndsomtale til årets første hjemmekamp

Halvspilt serie, nytt år og nye muligheter

Godt nytt år! Vi takker våre trofaste håndball-venner og gode støttespillere for året som er omme og ser frem til et nytt og spennende år!

Sesongen er halvspilt, eliteserien i år har vært utrolig jevn og alle slår alle bortsett fra Vipers. Etter halvspilt serie er det kun 4 poeng som skiller andre og åttende plass, vi ligger på syvende plass med 10 poeng 5 seiere og 6 tap. Vi skulle gjerne hatt 2 til 4 poeng mer, men vi er fornøyde med plasseringa tross alt, det har vært store utfordringer med skader og frafall i høst.

Jentene viser god arbeidsmoral og glede hver eneste trening. Vi er klare til å gjøre en formidabel innsats denne vårsesongen, med vilje, tro og innsats.

Vi hadde en god kamp borte mot Larvik og vi har jobbet godt denne uken for å forberede oss på søndagens kamp mot Volda. Volda har et spennende lag på gang og har en tropp som aldri gir seg. Dette fikk vi kjenne på kroppen i høstens kamp. Vi går inn i kampen med fult alvor og er godt forberedte for årets første hjemmekamp.  

Vi trenger deg i hallen 15.januar kl.16.00 og jeg håper jeg ser deg.

Håndball hilsen fra Elias