Disse skal holde FBK spillerne friskmeldte fremover! – Fredrikstad

Disse skal holde FBK spillerne friskmeldte fremover!

Det er med stor glede at vi kan presentere Stadionklinikken som vår nye samarbeidspartner! De er FBKs nye medisinske apparat og er ansvarlig for behandling og rehabilitering.

Stadionklinikken tilbyr høy fagkunnskap og service av ypperste kvalitet. Siden 2012 har de holdt til i lokaler på Fredrikstad Stadion, behandlet over 3000 personer og vært medisinsk ansvarlig for blant annet FFK. Vi er derfor i svært trygge hender når Stadionklinikken skal overta ansvaret for behandling og rehabilitering, og de faglige oppdaterte behandlerne vil sørge for at FBK spillerne alltid tilbys behandling og rehabilitering av høy kvalitet.

I tillegg til det overnevnte er Stadionklinikken opptatt av at alle pasienter tas på alvor, og derfor bruker de god tid på sykdomshistorie og undersøkelse for å kunne hjelpe best mulig. Tillit og trygghet kan vi også garantere hos Stadionklinikkens hyggelige behandlere.

Dette sier Stadionklinikken om samarbeidet med FBK:

« Vi gleder oss stort til å bidra med vår kompetanse til FBK, en klubb vi opplever som profesjonelle, samlende og positive! Vi har lang erfaring med å jobbe innen idrett, så dette ser vi frem til. Forhåpentligvis kan vi bidra med vår erfaring til å skape et langsiktig og godt samarbeid.»

Jørgen Nilsen, naprapat hos Stadionklinikken
T.v: Jørgen (naprapat), Rolf (sportslig leder) og Jørn (naprapat).

Her kan du booke time online hos de dyktige behandlerne hos Stadionklinikken:

https://stadionklinikken.no/behandling/