ÅPEN TRENING OG INTERNKAMP 02.08! – Fredrikstad
seier lagbilde

ÅPEN TRENING OG INTERNKAMP 02.08!

Årets FBK er for alvor i gang med siste del av oppkjøringen, og på førstkommende tirsdag ønsker vi å invitere publikum, frivillige og andre FBK tilhengere til åpen trening i Kongstenhallen! Det vil gjennomføres internkamp, og de oppmøtte får mulighet til å få oversikt over både nye og gamle spillere, samt trenerapparat.

Denne uken har samtlige spillere i 22/23 troppen gjennomført håndballtreninger, med unntak av Runa Heimsjø Sand og Julie Hulleberg som er på rekruttlagssamling frem til lørdag. Mandag blir første trening med fulltallig tropp, før trenerteamet deler inn i to lag og avvikler internkamp på tirsdag klokken 16:00.

Internkampene har rykte for å gå hett for seg, og det er mange som ønsker å vise seg frem. Dette blir spennende!

Sted: Kongstenhallen bane A
Klokken: 16-18
Dato: Tirsdag 02.08

seier lagbilde