Går fra spiller til styremedlem – Fredrikstad

Går fra spiller til styremedlem

Andrea Johansson kom til FBK fra Boden før 21/22 sesongen og har vært fast inventar i elitetroppen siden. Hun er kjent i klubben for sitt yrende engasjement og tilstedeværelse, både på og utenfor banen. I tillegg er hun en viktig pådriver for det sosiale og står alltid opp for laget.

Det blir derfor et stort savn i FBK når Andrea legger skoene på hyllen, men vi er svært glade for at hun fortsetter å bo i Fredrikstad.

Vi ønsker å takke Andrea for tiden som spiller i FBK, og ønsker hun lykke til med sin nye karriere! Det blir godt å ha deg rundt laget og i styret. Hjertelig takk for innsatsen!

Fra i sommer har Andrea en bachelorgrad i lederskap og kvalitet.

– Det blir definitivt en ny tilværelse som starter da. For første gang i livet skal jeg ha en «ordentlig» jobb, smiler Johansson.

https://www.f-b.no/andrea-26-har-valgt-a-lytte-til-kroppen-den-har-fatt-nok-juling/s/5-59-2528108

https://www.f-b.no/svensk-magi-da-fbk-vant-igjen/s/5-59-2519464

Ni scoringer ble fasiten på Johansson. Hun scoret fra høyrekanten, fra venstrekanten, fra sjumetersmerket og var nærmest ustoppelig.

– Det var gøy! Det er morsomt når det sitter på denne måten, smilte Johansson etter målshowet.

Hanne Sagvold (20) og Andrea Johansson (25) fant kjærligheten i FBK-garderoben. – Det føltes veldig naturlig fra dag én, sier det forelskede paret – som kommer med en klar oppfordring til ungdommer.

https://www.f-b.no/handballparet-om-den-uventede-kjarligheten-jeg-hadde-jo-bare-vart-med-gutter/s/5-59-2197291