Lykke til videre FRIDA – Fredrikstad

Lykke til videre FRIDA

Etter 9 år på toppnivå og ennå flere år i klubben legger vår kjære Frida Kjuus Christiansen håndballskoene på hylla.

Hun har vært et ikon for Fredrikstad håndballen, den lokale håndballjenta som jobbet seg opp fra breddeklubbene og ble en viktig brikke i eliteserien. Hun har vært med på oppturer og nedturer med FBK. Hun har spilt med hjerte utenpå drakta og bidratt stort både på og utenfor banen.

Vi ønsker deg lykke til Frida – du vil alltid ha en stor plass i klubben. Skulle det finnes rom for håndball i livet ditt er det alltid plass for deg enten på eller utenfor banen i FBK.

DU ER GULL

I januar 2014 debuterte den sterke jenta fra Rolvsøy i eliteserien.

https://www.f-b.no/handball/frida-17-grep-sjansen/s/2-2.952-1.8270534
Det sier 17 år gamle Frida Kjuus Christiansen. Mot suverene Larvik onsdag fikk hun sin hjemmedebut i eliteserien foran snaut 1.100 mennesker. Og 17-åringen var ikke snauere enn at hun benyttet tilliten hun fikk det siste kvarteret til å score sitt første eliteseriemål
– Det var veldig morsomt. Jeg fikk noen få minutter i bortekampen mot Tertnes tidligere i sesongen også, men dette var litt annerledes, sier Kjuus Christiansen som har spilt ungdomshåndball i Lisleby, Rolvsøy og senest Skogstrand.

FBK jobber mot opprykk i 2017 og Frida tar ansvar:
https://www.f-b.no/sport/fbk/handball/kjuus-christiansen-med-mer-ansvar-i-fbk-oppturen/s/5-59-682465

(FBK – Flint 28-26) Med større ansvar offensivt har Frida Kjuus Christiansen levert varene for FBK denne sesongen, med seks scoringer var hun igjen toneangivende. FBK som topper tabellen var store favoritter mot laget som ligger nest sist på tabellen, men fikk uventede problemer hjemme i Kongstenhallen.

I 2. runde i NM i 2018 står denne overskriften i avisen: ««CK» etter FBK-Fridas målshow: – Dette var helt perfekt for henne» https://www.f-b.no/fbk/frida-kjuus-christiansen/sport/ck-etter-fbk-fridas-malshow-dette-var-helt-perfekt-for-henne/s/5-59-1226972