Endelig sluttspill – vårens eventyr er i gang! – Fredrikstad

Endelig sluttspill – vårens eventyr er i gang!

Det er faktisk hele tre år siden det ble spilt sluttspill sist, og det føles som en evighet siden! Nå skal endelig sesongens høydepunkt spilles igjen, og det er en spent gjeng som gleder seg til å kaste i gang sluttspillet i morgen!

Etter en fantastisk sluttspurt på serien, kvalifiserte FBK seg til sluttspillet etter å ha sikret seg i syvendeplass i serien. Nå er det Vipers som er motstander i kvartfinalen, og det hele kastes i gang i Aquarama på onsdag kl 18:30.

For spillerne Runa Heimsjø, Andrea Johansson, Ingeborg Furunes, Jenny Utne, Hanna Blystad, Caroline Martins, Frida Brandbu og Hanna Blystad er dette første gang i karrieren de skal begi seg ut i et sluttspill. Det betyr derfor ekstra mye for jentene, og de siste ukene er blitt brukt for å legge en slagplan mot Vipers.

Vipers er suverene forhåndsfavoritter, noe som sier seg selv når de er regjerende Champions League vinnere. Men i sist hjemmekamp mot Vipers var det uavgjort med 11 minutter igjen av kampen, og FBK er blitt hvassere og klokere siden september. Vi ser for oss en spennende og fartsfylt håndballkamp, og vi gleder oss både til morgendagen og returkampen på hjemmebane tirsdag 03 mai. Så får tiden vise om det blir en kamp nummer tre eller ikke…