Benedicte Frøland Nesdal med langtidsavtale! – Fredrikstad

Benedicte Frøland Nesdal med langtidsavtale!

Vår playmaker og hurtige vestlending har gjort sakene sine bra i inneværende sesong og FBK er fornøyd med ny avtale som sikrer at Benedicte Frøland Nesdal spiller i FBK til 2025!

Sportslig leder Rolf Leistad sier følgende om signeringen:

FBK og Frøland Nesdal forlenger avtalen som spiller med tre nye år. For FBK som klubb er dette en vesentlig signering med tanke på å kunne videreføre de ambisjoner FBK har for de kommende årene. I inneværende sesong har FBK både ved valg av trenere og spillere ønsket en mer hurtig, gjennombruddssterk og underholdende håndball. Frøland Nesdal er på mange måter sentral for at FBK skal kunne spille denne type håndball også i de kommende sesongene, og den kraften hun har tilført laget ved sitt tidvis glimrende spill er av stor betydning for de resultater vi nå ser for FBK.

Det signalet det ligger i at Frøland Nesdal nå signerer en tre års avtale er viktig for FBK. Vi ønsker å utvikle den kjernen av unge spillere vi nå har over år, og det at en av våre viktigste spillere signaliserer at dette prosjektet har hun sterk tro på lover godt for de kommende årene. Frøland Nesdal er i tillegg til å være en markant spiller for FBK også en rollemodell for vårt unge lag med sin modenhet og svært gode holdninger, avslutter Rolf Leistad.

Selv sier Benedicte følgende om sin treårskontrakt;

Med jobben som gjøres både på og utenfor banen i FBK er dette et prosjekt jeg gleder meg veldig til å være en del av i mange år fremover. FBK er et spennende lag med mange gode spillere, og for min egen del har jeg fått mye tillit og ansvar av trenerteamet denne sesongen. FBK skal spille en hurtig og aggressiv håndball, noe som passer meg perfekt og jeg får utnyttet min gjennombruddskraft. Dette ønsker jeg selvsagt å bygge videre på, og både jeg, medspillere og klubben har store ambisjoner for kommende sesonger! Ekstra kult er det også at tilnærmet alle spillerne i årets spillerstall er med videre, noe som understreker hvor godt miljøet er og at vi er en sammensveiset gjeng med felles ambisjoner. Foruten det sportslige og FBK, har jeg virkelig blitt glad i Fredrikstad og er veldig fornøyd med totalsituasjonen.

Hovedtrener Elias Mar Halldorson sier følgende om signeringen;

– Jeg er veldig fornøyd med at Benedicte velger å forsette i Fredrikstad Ballklubb de neste 3 årene. Benedicte har tatt store steg som håndballspiller siste månedene, og at hun velger å signere 3 år til viser at hun har tro på det som skjer i Fredrikstad Ballklubb. Vi glede oss til fortsettelsen!

Foto: Arne Glomdal