Stortalent ute med kneskade – Fredrikstad

Stortalent ute med kneskade

Under bortekampen mot Tertnes fikk Selma Henriksen en smell i kneet. Senere undersøkelser bekreftet at stortalentet har fått en kneskade og er ute resten av sesongen 21/22.

Nitten år gamle Selma Henriksen har så langt hatt en glimrende sesong i eliteserien og linjespilleren har tatt store steg både i forsvar og angrep. Henriksen vært en av forsvarskjempene på treer posisjon, og har delt ut såpass med juling at hun er en av spillerne med flest tominuttere i REMA 1000-ligaen. I tillegg til dette har Henriksen hatt god uttelling på skudd i angrep.

Det var derfor trist for både Selma Henriksen og laget når bekreftelsen på kneskaden kom. Etter en situasjon i angrep mot Tertnes, hvor Henriksen fikk innspill og skjøt på mål, ble hun liggende nede og holdt seg til kneet. Hun kom seg ut av banen for egen maskin, men det var tydelig at noe ikke stemte. Undersøkelser den påfølgende dagen konstaterte at det er snakk om en bakre korsbåndsskade.

Bakre korsbåndskade er sjeldnere enn fremre, men skaden behøver som regel ikke operasjon og har kortere opptreningsperiode. Vi håper derfor å ha Selma tilbake og klar til kamp i starten av neste sesong.

Vi ønsker Selma Henriksen lykke til med opptrening og gleder oss masse til å ha henne tilbake til 22/23 sesongen!

Foto: Jon Vint