GRATISKAMP 30.MARS! – Fredrikstad

GRATISKAMP 30.MARS!

Det er med stor glede vi inviterer hele Østfold til årets Gratiskamp når Molde kommer på besøk den 30 mars!

Gjennom flere sesonger har FBK gjennomført Gratiskamp med hjelp fra næringslivet og privatpersoner. Konseptet går ut på at det er gratis inngang for alle gjennom at næringslivet og privatpersoner bidrar med x antall kroner per tilskuer som kommer på denne kampen. Årets Gratiskamp arrangeres onsdag 30 mars, med Molde på motsatt banehalvdel.

Underholdning for årets Gratiskamp vil bli annonsert i uke 11, men vi kan røpe såpass at dette blir show!

Hvordan delta på gratiskampen?

  • Hent ut gratisbillett i FBK sin app eller bare møt opp i hallen! INGEN tilskuere betaler for inngangsbillett, alle billetter blir betalt av et fantastisk lokalt næringsliv!

FBK og Molde har allerede møtt hverandre to ganger denne sesongen, først i kvartfinalen i NM og deretter i serien på bortebane. I NM ble det tap med knappe to mål, mens i serien tok vi med oss to poeng hjem etter en imponerende nimålsseier. FBK er derfor svært innstillt på å vinne oppgjøret på hjemmebane!

Gratiskampen er hvert år et viktig bidrag for å sikre vår drift, og gi alle en mulighet til å komme på kamp uten å betale for det. Vi håper derfor mange bedrifter og privatpersoner vil bidra.

ER DU INTERESSERT I Å BIDRA PÅ GRATISKAMPEN?

Vi trenger hjelp til å spre det fantastiske budskapet om Gratiskampen den 30.03, så ta med deg venner, familie, arbeidskamerater, kjæreste, kona, svigerfar og alle andre du kjenner!

Foto: Jon Forberg