Julie Hulleberg signerer ny kontrakt! – Fredrikstad

Julie Hulleberg signerer ny kontrakt!

Vi er glade for å meddele at Julie Hulleberg har signert ny kontrakt med FBK! Venstrebacken fra Råde har gått gradene siden hun kom til FBK, hvor hun startet på FBK rekrutt før hun tok steget til FBK elite. Nå er hun en sentral spiller for elitelaget og vi er fornøyde med at Julie blir FBK til 2024!

Hvorfor skrev du under ny kontrakt for FBK?

Jeg valgte å signere med FBK fordi det er et spennende lag med mye ambisjoner og god treningsstruktur. Det sammen med den tilliten jeg har fått den siste sesongen, legger veldig godt tilrette for personlig utvikling. Mitt fokus blir å utvikle meg som spiller og på veien hjelpe FBK med å komme opp og fram. Det er en reise jeg har lyst til å ta del i.

Hvordan blir de to neste sesongene i FBK?

Jeg tror de neste sesongene blir veldig spennende for FBK. Nesten ingen utskiftninger gir oss et veldig godt grunnlag for å kunne prestere godt kollektivt. Jeg tror vi kan hevde oss på den øvre delen av tabellen!

Vi er svært fornøyd med signeringen og gleder oss til de kommende sesongene!

Foto: Jon Forberg