Værste inn som ny partner – Fredrikstad

Værste inn som ny partner

Det tradisjonsrike selskapet har inngått samarbeid med FBK og vi er spent på fremtiden sammen med en av Fredrikstads største byutviklere!

For de som ikke kjenner til Værste AS, så er de eier, utvikler og forvalter av 650 mål av det gamle industriområdet som tidligere huset Fredrikstad Mekaniske Verksted. Dette er lokalisert midt i smørøyet i Fredrikstad! Formål til Værste er å bygge dette området om til en attraktiv destinasjon og bidra proaktivt og positivt til byutviklingen i Fredrikstad. 

Værste ønsker å utvikle Fredrikstad, og som eneste kvinnelige eliteserieklubb i Fredrikstad, arbeider både FBK og Værste for mange felles verdier og ønsker for byen. Det er derfor stas at Værste og FBK skal samarbeide i tiden fremover! Det er også på Værste sitt område at det skal bygges ny håndballhall i forhåpentligvis nær fremtid. Så det er ingen tvil om at FBK og Værste vil omgås mye i årene som kommer.

Vi er stolte av å kunne presentere Værste som ny samarbeidspartner i FBK. Værste er en svært profesjonell bedrift som arbeider langsiktig og som vi er fornøyde med å være assosiert med. 

Benedicte Frøland Nesdal, Daglig Leder FBK
Illustrasjon av mulig Fredrikstad Arena på Værste