Vinneren av elbillader fra Smart Energi er… – Fredrikstad

Vinneren av elbillader fra Smart Energi er…

I hver hjemmekamp gjennom hele høsten har tre tilskuere fått muligheten til å treffe tverrligger og dermed være med i trekningen om en elbilladeren Zaptec Go fra Smart Energi. På siste seriekamp 21.11 skulle vinneren av elbilladeren fra Smart Energi kåres og det var mange håpefulle som ønsket seg den verdifulle premien!

Zaptec Go er tilpasset alle el- og hybridbiler – og alle hjem. Ladestasjonen gir deg maks ladehastighet ut ifra kapasiteten på strømnettet, samt kjøretøyets ladehastighet. Zaptec Go gir trygg og sikker lading, og er den minste kvalitetsladeren på markedet. Ikke nok med det! Som kunde hos Smart Energi får du rentefri delbetaling og standard installasjon inkludert i prisen når du kjøper Zaptec Go! Den har en pris på kr. 13.990,- som betales rentefritt over strømregningen.

Det er dermed ingen tvil om at premien som skulle deles ut både har høy verdi og at det var mange i hallen som gjerne kunne tenkt seg å gå hjem etter kamp og være en elbillader rikere!

Foto: Harry Johansson

Etter de siste utøverne hadde prøvd å treffe tverrligger, ble konkurransen ble avsluttet og det var klart for trekning mellom alle de som har truffet tverrligger i løpet av høsten!

Det var 11 år gamle Leona Engly Braseth fra Vesterøy som ble klappet frem av publikum og mottok en gavesjekk av nevnte styreleder Monique Blystad og Christian Brevik. Vi gratulerer så mye!

Tusen takk til Smart Energi som har stått for fantastisk pauseunderholdning gjennom hele høsten, og som rundet av med utdeling av en fantastisk premie.

Foto: Harry Johansson