PSS Securitas og FBK inngår samarbeid! – Fredrikstad

PSS Securitas og FBK inngår samarbeid!

Du har kanskje allerede sett PSS Securitas sine vakter stå ved inngangen i Kongstenhallen under kamp? Vi er veldig tilfreds med å inngå samarbeid med PSS Securitas, et kvalitetsfirma som sørger for orden og trygghet på våre arrangementer!

PSS Securitas er et selskap som majoriteten av befolkningen har et forhold til. Dette er nemlig selskapet som opptrer som ordensvakter ved arrangementer, konserter, uteliv og spesialtjenester. Vi i FBK er derfor svært stolte over å få PSS Securitas med på laget!

I tillegg til at PSS Securitas alltid tar ansvar for vår og andres trygghet, så innehar selskapet verdier som er forenlige med FBK sine. Ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet skal være de tre grunnleggende verdiene, og vi kan bekrefte at PSS Securitas alltid gir en hjelpende hånd eller yter service utover det som er forventet.