MOT inngår samarbeid med FBK – Fredrikstad

MOT inngår samarbeid med FBK

Fra og med 2021 spiller FBK med MOT på drakten for å synliggjøre og påminne ungdom om MOT sitt viktige budskap.

Daglig leder i MOT, Mariann Janson, kommunikasjons- og ambassadøransvarlig i MOT, Maritine Nysether, og daglig leder i FBK, Benedicte Nesdal, signerte nylig en ny historisk samarbeidsavtale som første ambassadørlag for MOT i Østfold regionen.

– Vi i FBK ønsker å bidra til at flere ungdommer har et bevisst forhold til MOT og bruker dette som et verktøy til å takle hverdagen og ta nye steg i riktig retning, sier daglig leder i FBK, Benedicte Nesdal.

FBK sin rolle som ambassadørlag er å forsterke MOT-budskapet gjennom synlighet og tilstedeværelse der ungdom er. MOT-filosofien skal også styrke den interne kulturen i FBK og inspirere slik at spillere og representanter fra klubben skal være gode forbilder og rollemodeller for andre.

FBK ser frem til et langt og godt samarbeid med MOT.

Les mer om MOT på deres hjemmeside, https://www.mot.no/.