Kvartfinale i NM på onsdag den 27.10! – Fredrikstad

Kvartfinale i NM på onsdag den 27.10!

Det er et tett kampprogram om dagen, og FBK er svært lystne på avansement i NM på onsdagens kamp mot Molde i kvartfinalen!

På onsdag tar FBK i mot Molde i Kongstenhallen kl 18:30, et lag FBK enda ikke har møtt så langt i serien. Molde har levert en solid start på sesongen, hvor de kun har tapt toppkampene mot Vipers og Storhamar. De har i tillegg spilt kvalifisering til Europacup mot Thuringer. Det er med andre ord en tøff oppgave som venter FBK i onsdagens kamp.

Når det er sagt, har det vært krevende for topplag å møte FBK. Tempoet i spillet og aggressiviteten i forsvar gjør det utfordrende, og dette er noe FBK skal gjenskape i kampen på onsdag. Det skal kriges om hver eneste ball og i hver eneste duell, og Molde skal få kjenne på kroppen at de er i Kongstenhallen.

I åttendedelsfinalen spilte FBK mot Romerike, en kamp vi vant med 12 mål! Molde spilte åttendedelsfinale mot Flint og vant denne kampen med to mål. Så det bli spennende og se hva resultattavlen viser etter 60 spilte minutter på onsdag.

Vi lover at det blir trøkk på banen, også håper vi at Kongstenhallen fylles opp av våre fantastiske supportere!

Billetter til kampen kan kjøpes på:

App: https://fbk.woow.no/goToAPP?bm=499

Nettside: https://fbk.woow.no/#!/match/buy/499