Langtidsskade for en av FBKs store talenter – Fredrikstad

Langtidsskade for en av FBKs store talenter

For noen uker siden var våre unge og lovende spillere i Bergen for å spille NM 20 kvalifisering. Resultatene fra helgen var upåklagelige, men dessverre med en fryktelig bismak.

Håndballen kan være brutal, og det har dessverre vår talentfulle Tuva Thulin fått oppleve. Etter en situasjon i kontra på søndagens kamp, ble kantspilleren liggende nede i smerte. Påfølgende uke gjennomfører Tuva undersøkelser hos vårt medisinske team og tar MR. Bildene viser at fremre korsbånd i venstre kne er avrevet, i tillegg til et brudd i kneet og avrevet menisk.

Tuva var tatt ut på landslagssamling for juniorjentene denne uken, men må istedenfor komme i gang med en lang opptreningsperiode. Dette er svært trist for både Tuva og klubben, som må klare seg uten talentet i en god stund fremover.

Nå skal vi støtte Tuva i prosessen videre mot operasjon, og i opptrening i etterkant. Så vet vi at Tuva Thulin har en fantastisk skuddteknikk, et stort talent og en lysende fremtid på håndballbanen.