Resultatet av årets Rekruttfadder! – Fredrikstad

Resultatet av årets Rekruttfadder!

Da er årets auksjon vel gjennomført, og vi har mottatt bud etter bud fra fantastiske bedrifter som har tro på de lovende og dyktige på FBK Rekrutt! Nå kan vi endelig annonsere hvilke bedrifter som endte opp med de ulike utøverne.

Troppen i årets rekruttlag har levert varene så langt i sesongen, med fantastiske resultater både i 2.divisjon og i Lerøy kvalifiseringen. Det er altså ingen tvil om at utøverne i årets tropp er svært talentfulle og at det er en spennende gjeng å følge gjennom resten av sesongen. Disse utøvere er fremtiden til elitesatsningen i FBK og vi er veldig stolte av hver og en!

Resultatet ble som følger:

Vi ønsker å takke for engasjementet og ser frem til å høre navnet til de ulike bedriftene i Kongstenhallen gjennom hele sesongen!