Endelig skal FBK spille en offisiell kamp! – Fredrikstad

Endelig skal FBK spille en offisiell kamp!

I morgen setter FBK seg på bussen og det er endelig klart for den første offisielle kampen på nesten åtte (!!!) måneder. Det er med andre ord en svært spent gjeng som møter Hokksund på bortebane i morgen klokken 19:00.

Siden oppstart av ny sesong har FBK gjennomført åtte treningskamper, hvor det over hele linjen har vært svært positive tendenser. «Nye» FBK er blitt kjent for å spille rask, uforutsigbar og underholdende håndball, og vi håper dermed å se mye av dette i morgen!

Det er Hokksund som står på motsatt banehalvdel i morgen, et lag som spiller i andre divisjon. I helgen spilte Hokksund i Østlandet cup, hvor de vant tre av fire kamper. FBK må derfor brette opp ermene og gjøre seg klare for kamp i morgendagens oppgjør for å sikre seg avansement til neste runde i NM.

Ikke nok med det, men dette blir den første offisielle kampen for flere av våre nye stjerneskudd. Det i seg selv er svært spennende!

HEIA FREDRIKSTAD BALLKLUBB!