Teambuilding – FBK – Fredrikstad

Teambuilding – FBK

En god følelse brer seg i kroppen når jeg tenker tilbake på hvilken opplevelse det har vært å være sammen med Fredrikstad Ballklubb jentene i et helt døgn. Både elitespillerne og rekruttspillerne – dere er suverene.

– Vi er en klubb, vi er samhold, vi er innsatsvilje, vi er lagmoral, vi er felleskap, vi er glede, vi er utholdenhet, vi er Fredrikstad.

To lag proppet med vinnervilje som ønsker utvikling. Vi er klare for å endre oss, til å gjøre jobben og skape begeistring.

Fra lørdag 12. til søndag 13. juni gjennomførte byens beste håndballjenter teambuilding opplegg basert på en blanding av 71 grader nord og Mesternes Mester. Jentene var delt inn i 8 grupper som syklet, løp, svømte, løste teoretiske og praktiske oppgaver og hadde små fysiske utfordringer på ruta.

Det hele ble avsluttet med grilling og overnatting i hengekøye i nærheten av Engelsviken.

Begge trenerteamene og lagledelsen var på plass gjennom hele dagen og natten.

Hvordan opplevde du innsatsen Elias? – Jeg synes jentene gjorde en fantastisk jobb, og det var ekstra fint å se at utøverne ikke ga seg når de opplevde store utfordringer i konkurranse 🙂

«Denne helgen har vært bra mental trening for alle spillere både A-laget og rekrutt. Vi har fått jobbet med inkludering, samarbeid og kommunikasjon.  Vi har oppnådd det vi planla, et godt grunnlag for videre klubb og lagbygging for Fredrikstadjentene.  

Det var inspirerende og se gruppens forvandling utover dagen, fra en spent og nervøs gjeng til en småsprudlende, raus og glad gjeng ved sengetid. Jeg gleder meg til fortsettelsen.»

På tirsdag 15. 06 kl. 1830 braker det løs mot Follo i sesongens første treningskamp.


«Starten av racet gikk fra Kongstenhallen og jeg var på blått lag – det opplevdes nervepirrende og spennende og ikke vite hva vi gikk til.

Jeg kjente at jeg gikk rett inn i konkurranse modus og hadde et sterkt vinnerinstinkt helt fra start.

Den største utfordring underveis for vår gruppe var at vi mistet et hjul på en sykkel, på nest siste etappe. Dette medførte at vi måtte omorganisere oss og sette fra oss sykkelen i veikanten. Jeg som leder av blå gruppe valgte å løpe ved siden av de som syklet, vi ledet på dette tidspunktet, men måtte dessverre se tre lag sykle forbi oss.» Julie Hulleberg, elitespiller FBK

Bilde album fra turen på vår Facebookside: https://www.facebook.com/Fredrikstad.ballklubb/photos/pcb.2605187642960067/2605184506293714/

https://www.facebook.com/Fredrikstad.ballklubb/photos/pcb.2605162226295942/2605151522963679